O nama

Samoborski band Kreativni nered broji 6 članova: bubnjar, basist, gitarist, klavijaturist (i pjevač), perkusionist (i pjevač) te pjevačica. U ovom sastavu postojimo 5 godina, a svaki od članova iza sebe ima bogata iskustva sviranja na svadbama i drugim raznim eventima.  Upravo zahvaljujući svojim razlikama koje unosimo u zajedničku izvedbu repertoara, publika prepoznaje naš originalan izričaj i s povjerenjem nam se vraća.

Na svadbama izvodimo repertoar širokog spektra što podrazumijeva da pjesmama pokrivamo područja cijele Hrvatske (domaći i zabavni repertoar, ovisno iz kojeg dijela ste Vi i Vaši gosti) te razne žanrove, domaći i strani pop, rock, funk, zabavnu glazbu, rockabilly. Također sviramo i narodne pjesme, ali isključivo prema želji mladenaca i u dogovoru s njima.

Nakon obavljenog informativnog razgovora, svoj repertoar usmjeravamo i prilagođavamo prema Vašim željama jer nam je cilj zadržati Vas i Vaše goste na plesnom podiju sve dok u vašim nogama ima snage.

Jamčimo Vam odličnu zabavu uz primjereno vođenje kroz cijelu noć.

Ako ste u prilici, dobrodošli ste na našu probu ili na neku od naših svirki da nas i uživo poslušate i da se upoznamo.

Uz vlastiti razglas, posjedujemo i rasvjetu za band.

Osim pjesme za prvi ples, nudimo Vam mogućnost odabira još nekih pjesama prema želji koje ćemo Vam vrlo rado ispuniti.

Polazeći od uvjerenja kako je glazba univerzalan jezik ljubavi koji povezuje ljude u različitim kontekstima, svome hobiju i talentima pristupamo profesionalno, vođeni strašću da svim svojim gostima osiguramo nezaboravno ozračje kojem će se uvijek iznova vraćati.

Zato Vas pozivamo da nas čim prije posjetite na nekoj svirci i provedete se s nama u dobrom  glazbenom okruženju.

Pratite nas na društvenim mrežama

2017 Band Kreativni nered @ All rights reserved